The open layout is all about connections, conversations, time-honoured cooking aromas floating across benchtops and more. 

4final5final

This contemporary kitchen makeover designed by Sarah Burrows Design has a colour palette that is simple and classic in style. The social agenda of having plenty of benchtop space allows for easy social attention as well as leaving enough space for prepping and serving. 

Three harmonising tones were chosen to complete the organic appearance of the newly modernised kitchen renovation. The bronze tones were strategically designed to be incorporated with the stunning copper splash back where it not only creates a thick profile but has minimal staining properties.

This kitchen was purposely designed to be centralise, making it a fantastic gathering place for family and friends. The cooks of the family are able to interact while making food. Recessed units under the full depth lower cabinets, have built in LED strips that highlight the copper wall.

7final10final